Het afgelopen half jaar is een periode van verandering geweest voor Accombis. We hebben ons kantoor en onze dienstverlening verder versterkt en hebben diverse ontwikkelingen doorgemaakt die we graag willen delen.

Annemie met pensioen

Op 30 april namen we afscheid van Annemie, die met pensioen ging. Om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan, hebben we Annemie verrast met een heerlijke taart, cadeautjes en een gezellig etentje samen met alle collega’s. We gaan Annemie zeker missen, natuurlijk voor de werkzaamheden die ze altijd heeft verricht maar bovenal om haar bijdrage als persoon aan de sfeer bij Accombis. We wensen Annemie het allerbeste voor de toekomst en dat ze volop mag genieten van haar pensioen.

Samenwerking met Raadvies en Hooijen Fiscalisten

Onlangs is de samenwerking tot stand gekomen tussen Accombis en Accountantskantoor Raadvies en Hooijen Fiscalisten. Deze samenwerking is ontstaan na een uitgebreide verkenning, waarbij we vast konden stellen dat onze gedeelde Brabantse cultuur en mentaliteit, gecombineerd met een diversiteit aan kennis, een sterke basis vormen voor een succesvolle fusie.

Door de fusie zijn we in staat om onze klanten een breder scala aan diensten en expertise te bieden, terwijl we de vertrouwde kwaliteit van dienstverlening behouden. Met deze fusie groeit ons team naar 16 collega’s en sinds eind mei zitten we met z’n allen onder één dak. Door de samenwerking blijven we een sterk en onafhankelijk accountants- en advieskantoor, kunnen we continuïteit garanderen en zijn we klaar voor de toekomst omdat we een betere bezetting hebben. Daarnaast vullen we elkaar goed aan qua kennis en op persoonlijk vlak. Verder kunnen we beter inspelen op continu wijzigende regelgeving en de constante vernieuwing op het gebied van automatisering.

Interne bijeenkomsten en teambuilding

Het is belangrijk dat we als nieuwe organisatie zo snel mogelijk een eenheid vormen. Om dit te bereiken hebben we verschillende interne en externe bijeenkomsten en teambuilding activiteiten georganiseerd. Deze sessies dragen bij aan een hechtere band tussen de collega’s en zijn tevens goed voor de professionele ontwikkeling.

Veranderingen voor onze klanten

Voor de klanten van Accombis blijft het kantoor in Bladel het vertrouwde adres. Voor de klanten van Raadvies en Hooijen blijven hun adviseurs en aanspreekpunten hetzelfde, alleen de locatie van waaruit gewerkt wordt is veranderd. De samenvoeging van de kantoren met hun expertise betekent dat we al onze klanten nu met nog meer vraagstukken kunnen helpen.

Een nieuw team vraagt om een nieuwe uitstraling.

De naam Accombis blijft, en wordt de nieuwe naam van de samenwerkende partijen. In verband daarmee wordt een nieuw logo ontworpen dat recht doet aan deze samenwerking. We zijn druk bezig met het nieuwe logo en een nieuwe website, die we na de zomer willen lanceren. Deze verandering is niet zomaar een nieuwe look: het is een strategische stap om van onze samengevoegde bedrijven één geheel te maken. Door onze kernwaarden en de manier waarop we onze klanten van dienst willen en kunnen zijn vast te stellen,  geven we vorm aan onze samenwerking. Onze kernwaarden vormen tevens de basis voor onze visie voor de toekomst.

Blik op de toekomst

De toekomst ziet er veelbelovend uit. Door de fusie wordt ons kantoor en ons team groter en sterker. Van daaruit gaan we  onze klanten bedienen, waarbij we blijven streven naar hoge kwaliteit en naar het vertrouwde persoonlijk contact zoals je dat van ons gewend bent.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.