Financiële administratie

Accombis biedt een full-service dienstverleningsformule op financieel-administratief terrein. Wij helpen graag bij het boeken van in- en verkoopfacturen, kas-en bankmutaties en het opstellen van de aangifte omzetbelasting. Jouw financiële administratie  kun je volledig aan ons overlaten.

Je kunt ook kiezen voor ondersteuning op locatie. In dat geval komt een van onze medewerkers langs om de administratie bij te werken en eventuele problemen op te lossen.

Online boekhouden

Uiteraard is het ook mogelijk zelf online jouw administratie bij te houden. Hierdoor heb je online inzicht in jouw administratie. Lees hier meer over online boekhouden.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

“Wanneer ik een dringende vraag heb hoef ik niet lang op antwoord te wachten. Accombis wil het graag makkelijk voor je maken; dat is erg prettig voor ondernemers en het voelt vertrouwd. Ze lichten goed toe wat ze doen of gedaan hebben, en ze zijn zeer betrokken. Bij Accombis zijn ze erg geïnteresseerd in het bedrijf en zijn ze begaan met de mensen achter de cijfers.”

Lees meer over onze samenwerking!

Ingrid Haenen

Haenen Hout- en Plaatmaterialen