Onze diensten

Accountancy

Financiële administratie

Salarisadministratie

Online boekhouden

Financiële planning

Fiscaal en juridisch advies

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

Wat je ook nodig hebt, je hebt snel reactie als het moet. Zo heeft Elly enorm geholpen met de aankoop van mijn woning. Als ondernemer komt daar veel meer bij kijken. Bij Accombis hechten ze veel waarde aan persoonlijk contact, en wij ook. Als we bellen weten we wie we aan de lijn hebben. Accombis helpt ons om ons bedrijf gezond te houden.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Sven

AirMetric