Financiële planning

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend – zolang je er goed op bent voorbereid. Wij maken samen met jou graag een financieel plan om overzicht te creëren wat je nodig hebt om jouw wensen en ambities te realiseren. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Plan jouw financiële toekomst

Financiële planning helpt je bij het in kaart brengen van jouw financiële situatie en het plannen van jouw financiële toekomst. Jouw inkomen, uitgaven en vermogen worden met elkaar in verband gebracht en op een tijdlijn geplaatst. Daarbij zijn uiteraard persoonlijke omstandigheden van grote invloed: ben je gehuwd, kun je op termijn wellicht een erfenis verwachten, welke rechten bouw je op binnen de sociale zekerheid etc. Op die manier ontstaat een persoonlijk financieel plan.

 

Meerdere scenario’s

Iedere schets van jouw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslag. Dit gebeurt door meerdere scenario’s door te rekenen. Zo weet je precies waar mogelijke risico’s zitten, wat je al goed hebt geregeld en wat je nog moet aanvullen of bijsturen.

Kortom: je schept een helder totaalbeeld van jouw financiële wensen en mogelijkheden.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

“Wanneer ik een dringende vraag heb hoef ik niet lang op antwoord te wachten. Accombis wil het graag makkelijk voor je maken; dat is erg prettig voor ondernemers en het voelt vertrouwd. Ze lichten goed toe wat ze doen of gedaan hebben, en ze zijn zeer betrokken. Bij Accombis zijn ze erg geïnteresseerd in het bedrijf en zijn ze begaan met de mensen achter de cijfers.”

Lees meer over onze samenwerking!

Ingrid Haenen

Haenen Hout- en Plaatmaterialen