Accountancy

Natuurlijk zijn de medewerkers van Accombis er voor je om je cijfers uit het verleden netjes en accuraat te verwerken. Aan de hand van de samengestelde jaarrekening geven wij je inzicht in de resultaten, bezittingen, schulden en het vermogen van jouw onderneming. Wij geloven dat we samen met onze relaties de dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kijken naar de toekomst

Accountants laten (veelal) resultaten uit het verleden zien, waarmee je terug kunt kijken op een al dan niet succesvol verlopen jaar. Alleen brengt sturen op cijfers uit het verleden je als ondernemer niet veel verder. Accombis is pro-actief op financieel gebied en kijkt graag met je naar de toekomst.

Investeringen, aankopen en het aannemen van personeel hebben direct invloed op de liquiditeit van je organisatie. Wij helpen graag bij het opstellen van jouw ondernemingsplan, liquiditeitsbegroting of om het te verwachten rendement en kosten in beeld te krijgen. Vaak is een extra luisterend oor en creatieve input van onschatbare waarde.

Ben je van plan om een overname te doen of een fusie aan te gaan, dan kun je een zogenaamd “due diligence-onderzoek” laten uitvoeren. Ook kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld subsidieverklaringen of verklaringen voor de inbreng van de ondernemingen in een vennootschap. Samen kunnen we een plan maken voor de toekomst en de gevolgen van de beslissingen en gebeurtenissen inzichtelijk maken om daar waar nodig in overleg bij te kunnen sturen.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

“Wanneer ik een dringende vraag heb hoef ik niet lang op antwoord te wachten. Accombis wil het graag makkelijk voor je maken; dat is erg prettig voor ondernemers en het voelt vertrouwd. Ze lichten goed toe wat ze doen of gedaan hebben, en ze zijn zeer betrokken. Bij Accombis zijn ze erg geïnteresseerd in het bedrijf en zijn ze begaan met de mensen achter de cijfers.”

Lees meer over onze samenwerking!

Ingrid Haenen

Haenen Hout- en Plaatmaterialen