Vacature: Assistent Accountant

Accombis is op zoek naar een:

Assistent Accountant (hbo-niveau)

Wij zijn op zoek naar een Assistent Accountant om ons team te komen versterken (minimaal 24 uur per week).

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken en samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse cijfers en prognoses alsmede het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Ervaring op een accountantskantoor en interesse in automatisering is een pré. Wij ondersteunen je bij je verdere ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om (door) te studeren en je verder te ontwikkelen.

Is je interesse gewekt, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Neem contact op met Elly Dekkers via ellydekkers@accombis.nl. Zij praat je graag bij over de voordelen van het werken bij ons kantoor (salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en de sfeer op kantoor).

Wie wij zijn

Accombis is een regionaal accountants- en advieskantoor in Bladel. Al meer dan 30 jaar helpen wij ondernemers en ondernemingen om hun financiële resultaten te maximaliseren. 

Ben je op basis van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan direct een mail met je cv naar Elly Dekkers via ellydekkers@accombis.nl en wie weet word jij onze nieuwste collega!