Fiscaal-juridisch advies

Je kunt bij ons rekenen op goed onderbouwde fiscale advisering die is gebaseerd op een gedegen kennis van de actuele belastingwetgeving en jurisprudentie. Verder kunnen wij voor je een second opinion verzorgen. 

Ervaren fiscalisten

Onze ervaren fiscalisten helpen je graag met het verzorgen van belastingaangiften, begeleiden van belastingcontroles, ondersteuning bij het ontwikkelen van ondernemingsplannen, de keuze van jouw ondernemingsvorm en bij contacten met banken, advocaten en notarissen.

Aktes en overeenkomsten

Voor de benodigde specifieke vakkennis op het gebied van beoordelen van aktes ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het opstellen van akten voor bijvoorbeeld managementovereenkomsten, rekening-courant overeenkomsten en pensioenberekeningen kun je bij ons terecht.

Accombis staat bekend om zijn pragmatische aanpak met creatieve inslag. Wij schakelen snel en doelgericht. Op basis van gelijkwaardig partnerschap adviseren wij bedrijven en organisaties vanuit onze fiscaal juridische achtergrond. Daarbij kijken we naar meer zaken dan alleen naar de cijfers.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

“Wanneer ik een dringende vraag heb hoef ik niet lang op antwoord te wachten. Accombis wil het graag makkelijk voor je maken; dat is erg prettig voor ondernemers en het voelt vertrouwd. Ze lichten goed toe wat ze doen of gedaan hebben, en ze zijn zeer betrokken. Bij Accombis zijn ze erg geïnteresseerd in het bedrijf en zijn ze begaan met de mensen achter de cijfers.”

Lees meer over onze samenwerking!

Ingrid Haenen

Haenen Hout- en Plaatmaterialen