Vacature: AA/RA Accountant

Accombis is op zoek naar een

AA/RA Accountant

Kun jij goed met mensen omgaan, ben je ondernemend, een teamspeler en klant- en resultaatgericht? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zijn namelijk op zoek naar een AA/RA Accountant die onze klanten financieel inzicht wil geven in hun bedrijfsvoering en als sparringpartner op kan treden naar onze klanten. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om toe te treden als partner.

Als accountant bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder meer uit het adviseren van onze klanten, het bespreken en afwerken van jaarrekeningen alsmede uit het aansturen van een team van assistenten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze MKB-klanten (vooral in de Kempen gevestigd). Door jouw rol als sparringpartner weet je wat er speelt bij jouw klanten en in de markt waardoor jij ze gevraagd en ongevraagd advies kunt geven. 

Wie zoeken wij?

E
Je bent ingeschreven in het NBA-register
E
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de MKB samenstel- en adviespraktijk
E
Je bent inhoudelijk en vaktechnisch sterk onderlegd
E
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
E

Nauwkeurig werken, kwaliteitsgericht, klant- en resultaatgericht werken is voor jou een tweede natuur

E
Je bent in staat om leiding te geven aan een team van medewerkers
E
Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving

De accountant die we zoeken hecht veel waarde aan professioneel werken, maar vindt collegialiteit en een goede sfeer net zo belangrijk. Je bent bij voorkeur woonachtig in ons werkgebied: de Brabantse Kempen.

Wij bieden een zelfstandige baan met grote diversiteit qua werkzaamheden. Door de informele sfeer op ons kantoor, waarbij we de lijnen kort houden, is het prettig werken. Je krijgt de mogelijkheid om verder door te groeien en eventueel toe te treden als partner van ons kantoor. We staan open voor jouw visie, nieuwe ideeën en initiatieven als ondernemende accountant. Het betreft een fulltimebaan met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is je belangstelling voor deze functie gewekt? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar ellydekkers@accombis.nl.

Wie wij zijn

Accombis is een regionaal accountants- en advieskantoor in Bladel. Al meer dan 35 jaar helpen wij ondernemers en ondernemingen om hun financiële resultaten te maximaliseren.

Ben je op basis van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan direct een mail met je cv naar Elly Dekkers via ellydekkers@accombis.nl en wie weet word jij onze nieuwste collega!