Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie van Accombis heeft je méér te bieden dan alleen salarisverwerking. Ook voor advies en ondersteuning op gebied van personeel kun je bij ons terecht. Als je overweegt iemand in dienst te nemen, wil je daar een goed kostenplaatje bij hebben. Wij maken voor jou een bruto-netto berekening met de daarbij behorende loonkosten. Verder bieden wij je onder andere ondersteuning bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglementen en CAO regelgeving. Afhankelijk van jouw bedrijfssituatie bespreken wij graag met jou de best passende dienstverlening.

Online salarisverwerking

Wellicht is online salarisverwerking iets voor jou. Heb je meerdere werknemers in dienst of heb je veel mutaties? Dan kan dit aantrekkelijk voor je zijn. Met online salarisverwerking verzorg je namelijk rechtstreeks de invoer van jouw loonadministratie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren? 

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs en Fiscount.

“Accombis heeft alles in huis. Wanneer je belt weten ze wie je bent en staan ze  ook direct met de juiste persoon voor je klaar. Het is een compleet kantoor met een Kempische manier van zaken doen – laagdrempelig, persoonlijk, en op maat. Wanneer iemand vraagt waar ik mijn boekhouding onderbreng, beveel ik Accombis altijd van harte aan.”

Lees meer over onze samenwerking!

Franco Theuws

Theuws Fijnmechanische Industrie BV

“Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis en onze samenwerking. Ik hoop dan ook nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.” 

Lees meer over onze samenwerking!

Twan Lutters

Montana Snowcenter

“Wanneer ik een dringende vraag heb hoef ik niet lang op antwoord te wachten. Accombis wil het graag makkelijk voor je maken; dat is erg prettig voor ondernemers en het voelt vertrouwd. Ze lichten goed toe wat ze doen of gedaan hebben, en ze zijn zeer betrokken. Bij Accombis zijn ze erg geïnteresseerd in het bedrijf en zijn ze begaan met de mensen achter de cijfers.”

Lees meer over onze samenwerking!

Ingrid Haenen

Haenen Hout- en Plaatmaterialen