Bij Accombis werken we graag met de online boekhoudsoftware van Unit4. Dit boekhoudsysteem is eenvoudig in gebruik en neemt je veel werk uit handen. Voor jou als mkb’er en voor ons als kantoor is het vele malen makkelijker om de boekhouding te doen dan voorheen. Daarom zetten we graag even de voordelen voor je op een rijtje.

Altijd online

Wanneer je jouw boekhouding onderbrengt in een clouddienst betekent dit dat je waar dan ook ter wereld je administratie kunt inzien. Op vakantie checken of die ene factuur al betaald is? In de trein even wat bonnetjes inboeken? Met online boekhouden ben je niet meer afhankelijk van waar jij (en je administratie) zich bevinden.

Inzichtelijk voor jou en voor ons

Unit4 maakt het mogelijk om specifieke data uit te lezen die je meer vertellen over de financiële gesteldheid van je bedrijf. Wat komt er deze maand binnen en wat gaat er uit? Wat zijn je beste klanten en wie neemt steeds minder bij je af? Dit soort gegevens kun je allemaal uit je online boekhoudsysteem aflezen. Indien gewenst kunnen wij met je meekijken, om je te helpen met het maken van prognoses en jou nog beter van advies te voorzien. 

Altijd veilig en up-to-date

‘We kunnen je administratie niet inlezen omdat je nog met een verouderde versie werkt.’ Deze opmerking is voortaan verleden tijd! Één van de voordelen van online boekhouden is dat je software altijd up-to-date is omdat deze vanzelf wordt geüpdatet. Je hoeft dus ook niet steeds een nieuw programma aan te schaffen. Ook wordt er regelmatig een back-up gemaakt van jouw administratie en wordt jouw administratie versleuteld beveiligd.

Handige koppelingen

Het idee achter online boekhouden is dat jou werk uit handen wordt genomen. Je kunt je bankafschriften laten inlezen zodat het systeem kan zien welke facturen betaald zijn. Ook je uitgaande facturen, personeelsadministratie en kassasystemen zijn te koppelen. Dit scheelt niet alleen tijd maar is ook veel minder foutgevoelig dan handmatig inkloppen.

Kies voor Unit4

We merken zelf nog iedere dag de voordelen van Unit4. De online koppeling scheelt dagelijks tijd in allerlei zaken die geautomatiseerd zijn of kunnen worden. Nieuwe gegevens worden eenvoudig verwerkt en het systeem trekt aan de bel als het onjuistheden signaleert. Dat werkt voor jou en voor ons stukken fijner. Ben jij nog niet helemaal overtuigd van Unit4? Neem dan even contact met ons op. We spreken het graag even met je door.