Wij zijn blij om aan te kondigen dat we een samenwerking aangaan met Accountantskantoor Raadvies en Hooijen Fiscalisten, beide gevestigd in Hapert. Ondernemingen die dezelfde Brabantse cultuur, mentaliteit én een breed scala aan kennis met ons delen.

Samen voor groei

Raadvies, onder leiding van Ad Schoenmakers, heeft zes medewerkers, waaronder twee accountants, waarvan Ad Schoenmakers er één is. Joni Hooijen, als fiscalist verbonden aan Hooijen Fiscalisten, werkt al een aantal jaren voor Raadvies.

De strategische samenwerking tussen Accombis, Raadvies en Hooijen Fiscalisten is niet zomaar ontstaan. Na een uitgebreide verkenning hebben we vastgesteld dat de diversiteit aan kennis binnen onze ondernemingen een bijzonder sterk geheel vormt. Daarnaast delen we dezelfde Brabantse cultuur en mentaliteit.

Na de fusie bestaat ons kantoor uit 16 medewerkers, waarvan vier accountants en twee fiscalisten. Dit vergroot niet alleen onze capaciteit, maar versterkt ook onze mogelijkheid om hoogwaardige dienstverlening te bieden, met een breed scala aan expertise en diensten.

Wat verandert er?

Voor onze klanten verandert er vrijwel niets. Het kantoor in Bladel blijft het vertrouwde adres op het gebied van accountancy en (belasting)advies. Bovendien kun je nu met nóg meer vraagstukken bij ons terecht.

In eerste instantie behouden Accombis en Raadvies hun eigen identiteit. De medewerkers van Raadvies en Hooijen Fiscalisten zullen eind mei hun intrek nemen in ons kantoor in Bladel. Later dit jaar zullen we kiezen voor de gezamenlijk naam Accombis Adviseurs | Accountants, met een nieuwe huisstijl. Natuurlijk houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen.