Dit jaar kijken we terug op een heel bijzonder jaar. We vierden ons 35-jarig bestaan. Dat deden we met ons team, maar uiteraard vergaten we onze klanten niet. Naast ons jubileum vieren hebben we ook hard gewerkt. Jeroen blikt terug op een fantastisch jaar.

Tandje erbij

“Als ik denk aan hoe ik het jaar samen zou moeten vatten, komt ‘tandje erbij’ het dichtst in de buurt. Yvonne heeft eind vorig jaar ons kantoor verlaten en net als zoveel andere bedrijven vissen we in een bijna lege vijver als het om nieuw personeel gaat. Het werk is niet minder geworden en dus moesten we allemaal een tandje erbij zetten. Dat doen we met veel plezier voor onze klanten en elkaar, maar als we een nieuwe collega (assistent) accountant vinden, weet ik zeker dat er een zucht van verlichting door het kantoor zal klinken. Noortje is op 1 september begonnen en ondersteunt ons waar ze kan. We zijn blij met het perspectief dat een nieuwe medewerker biedt.

Met schone lei beginnen

We hebben het afgelopen jaar ook de laatste loodjes van de coronaregelingen afgewikkeld, wat toch nog een flinke klus bleek voor sommige klanten en we zijn blij dat het nu achter de rug is. Voor veel klanten voelt het alsof ze nu weer met een schone lei kunnen beginnen en wij ondersteunen en begeleiden hen daar graag bij.

Klanten die passen bij onze visie

Een aantal nieuwe klanten heeft ons weten te vinden. We hebben kritisch gekeken naar nieuwe klanten die zich aandienen, we zijn meer dan ooit bezig met onze visie. Past een klant hierbij, wat zijn de wederzijdse verwachtingen en wat hebben we elkaar te bieden? We voelen ons er goed bij en van onze klanten horen we hetzelfde terug.

Tijd om een feestje te vieren

Het was ook een jaar van feest. Vijfendertig jaar geleden opende het kantoor voor het eerst de deuren. Ed keek dit jaar al eens terug op het ontstaan; dit jaar was het tijd om het te vieren. We zijn in november met het hele personeel en de partners naar de musical ‘Soldaat van Oranje’ geweest, hebben in Scheveningen overnacht om de volgende dag nog een mooie wandeling in Den Haag te kunnen maken. Het was fantastisch en we kijken terug op een geslaagd jubileumuitje.

Zeg het met chocolade

Onze relaties kregen in de zomer van ons een doosje bonbons met een kaartje om hen te bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen. Het was nog spannend of die goed aan zouden komen. Je weet hoe dat gaat: in februari verzin je dat het leuk is om bonbons te trakteren. Maar dan hou je er geen rekening mee dat er een hittegolf uitbreekt in de periode dat je ze wilt gaan rondbrengen. Gelukkig kende de zomer één week waarin het ‘maar’ 25 graden was. Konden we die week benutten om de traktaties te versturen.

Groots

In juni vierden we een feestje bij Guus Meeuwis. Met het hele team gingen we naar ‘Groots’, dat goed aansloot bij hoe we ons voelden. We vinden het groots dat we al 35 jaar klaar mogen staan voor onze klanten en dat we al 35 jaar hun vertrouwen krijgen. Dat willen we in ieder geval de komende jaren zo voort gaan zetten. Te beginnen in 2024. Voor iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!”