Bij Accombis gebruiken we voor de salarisadministratie het programma NMBRS. Waarom? Omdat het alles biedt wat we nodig hebben. Het is een zeer compleet programma, zowel voor werkgever als werknemer. We zetten graag even alle voordelen op een rij.

  • NMBRS is overzichtelijk en efficiënt. In één oogopslag zie je wat je wilt weten. Zowel op de computer als in de app zijn overzichten helder en begrijpelijk weergegeven. Eén druk op de knop en je bent waar je zijn wilt.
  • Loonmutaties zijn eenvoudig digitaal door te geven en worden direct verwerkt. Op die manier kunnen geen vergissingen gemaakt worden en krijgt de werknemer altijd het afgesproken salaris.
  • Via een app met een persoonlijke login hebben werknemers altijd inzicht in salarisstroken.
  • Werkgevers hebben altijd en overal toegang tot salaris- en personeelsgegevens. Vragen van werknemers kunnen direct worden beantwoord omdat je te allen tijde bij de gegevens kunt. Zo heeft iedereen de antwoorden die hij/zij wil.
  • NMBRS biedt de mogelijkheid om de financiële administratie te koppelen aan het salarisprogramma. Hierdoor ontstaat nóg meer overzicht. Op de website van NMBRS staat een overzicht van de financiële pakketten welke geschikt zijn om te koppelen aan NMBRS, dat zijn er meer dan genoeg. In ieder geval de meest gebruikte programma’s. Dé reden dat wij er destijds voor gekozen hebben om NMBRS als ons ‘huisprogramma’ te gaan hanteren.
  • Loonbetalingen via SEPA worden een fluitje van een cent als je ze koppelt aan NMBRS. Veel werkgevers hebben hun handen vol aan de dagelijkse zaken, administratie is vaak een bijkomende taak, waar niet altijd veel tijd voor ingeruimd wordt. NMBRS maakt het écht makkelijker. De netto lonen kunnen van alle medewerkers in één handeling betaald worden.
  • Verlof registreren van je medewerkers kan via een app bijgehouden worden.
  • NMBRS biedt de mogelijkheid om te zien wanneer medewerkers jarig zijn. Nooit meer een verjaardag vergeten en op tijd een felicitatiekaartje of -mailtje sturen.

Voor ons is er geen beter programma voor de salarisverwerking voor onze klanten. We zijn al jaren een tevreden gebruiker en zijn inmiddels experts geworden in NMBRS.

Is je interesse gewekt en wil je ook jouw loonadministratie via NMBRS door ons laten verzorgen? Maak een afspraak met ons, we leggen je graag uit hoe het werkt en wat Accombis voor jouw onderneming kan betekenen op dit gebied.