Optimaal boekhouden betekent 24/7 boekhouden: en dat betekent online boekhouden. Wij geloven dat een moderne boekhouding zich niet tegen laat houden door waar je bent en wanneer je je gegevens wilt inzien. Daarom werken wij met Unit4 Multivers Online: een online boekhoudsysteem speciaal voor het MKB.

Online boekhouden

Boekhouden heeft de laatste jaren een flinke evolutie meegemaakt. De tijden van kilo’s aan papier: factuur hier, inkooporder daar; bonnetje zus, declaratie zo zijn verleden tijd. Een online boekhoudsysteem neemt je allerlei tijdrovende klussen uit handen en verzamelt die activiteiten in een overzichtelijk en toegankelijk systeem. Voor ons is Unit4 Multivers online dit systeem: efficiënt, snel en altijd beschikbaar.

Wat is Unit4 Multivers Online?

Multivers Online is een veelzijdig boekhoudsysteem dat de gebruiker in staat stelt om diens boekhouding online bij te houden. Het voordeel van online boekhouden is dat je altijd toegang hebt tot jouw gegevens terwijl die op een beveiligde server opgeslagen staan.

Het voordeel van Unit4 bedrijfssoftware is dat er een koppeling mogelijk is met meer dan 100 verschillende softwareoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan kassasystemen, webshop of urenregistratie. Een andere handige Unit4-app is Basecone, waarmee je bonnetjes en facturen kunt scannen. Deze app verwerkt ze vervolgens correct in je boekhouding.

Multivers en jij

Met Online Boekhouden van Unit4 heb je altijd toegang tot jouw administratie. Je kunt er voor kiezen dat wij de administratie voor jouw onderneming verzorgen, zodat jij je volledig met de business kunt bezig houden. Als je toch liever zelf de administratie wilt verzorgen, kun je ons als accountant online toegang geven tot de administratie, zodat wij de mutaties en de ontwikkelingen kunnen volgen en bij vragen direct kunnen schakelen. Ook zorgt een online boekhouding er automatisch voor dat je voldoet aan de digitale bewaarplicht. Daarnaast is jouw administratie snel up-to-date en altijd inzichtelijk. Wij zijn al overtuigd van Unit4. Jij ook?