AirMetric is een technisch bureau gespecialiseerd in het meten en inregelen van (klimaat)installaties. Zeker in de huidige tijd is dit ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld voor het controleren  en inregelen van ventilatiesystemen. Eigenaren Sven de Rooij en Stefan Oene zijn al zo’n 15 jaar actief met AirMetric, waarvan 11 jaar met Accombis als hun accountantskantoor. Sven en Stefan hebben even de tijd genomen om te praten over onze samenwerking.  

Kun je iets meer vertellen over jullie bedrijf? 

“AirMetric verzorgt het meten en inregelen van klimaatinstallaties door heel het land”, begint Sven. “Dat gaat van huizen en gebouwen tot industriële installaties op het gebied van ventilatie, koeling en verwarming.” 

Hoe ben je bij Accombis terechtgekomen? 

“Ons hoofdkantoor staat in Nederweert, maar dat stond eerst in Hoofddorp. Omdat we allebei naar België verhuisd zijn hebben we ook ons kantoor verhuisd, naar Nederweert. We hebben Accombis gevonden dankzij een toenmalige medewerker van Accombis”, vertelt Stefan. “Hij was zelf ook woonachtig in België en werkzaam in Nederland, dus hij wist hoe die constructie in elkaar zat. Dat sprak ons aan.” 

Wat doet Accombis voor AirMetric? 

“Wij worden door Accombis begeleid in onze totale administratie”, gaat Stefan verder. “Daaronder valt het opstellen van de jaarcijfers en natuurlijk alle belastingaangiftes van onze bv en de holdings. Ook onze loonadministratie hebben wij ondergebracht bij Accombis.” 

Wie is jullie contactpersoon?  

“Wij hebben nauw contact met Elly”, vertelt Sven. “Zij helpt ons altijd goed en ze reageert accuraat. Elly begrijpt ons goed en pakt onze wensen goed op. Ze heeft een vooruitziende blik en ze kijkt ‘in de breedte’; dingen waar je zelf niet aan gedacht had, brengt zij onder de aandacht voordat het problemen kunnen worden.” 

Waarom heb je voor Accombis gekozen? 

“Wij hebben gekozen voor Accombis vanwege een specifiek probleem maar zijn gebleven voor de service”, concludeert Sven. “Wat je ook nodig hebt, je hebt snel reactie als het moet. Zo heeft Elly mij enorm geholpen met de aankoop van mijn woning. Als ondernemer komt daar veel meer bij kijken. Bij Accombis hechten ze veel waarde aan persoonlijk contact, en wij ook. Als we bellen weten we wie we aan de lijn hebben, en andersom. Accombis helpt ons om ons bedrijf gezond te houden.”