Twan Lutters is al vele jaren werkzaam voor Holding van Lierop. Enkele jaren geleden is hij medeaandeelhouder geworden naast Theo van Lierop, oprichter van het bedrijf. Onder deze holding vallen onder andere Montana Snowcenter, Waterskicentrum de Kempervennen en Alta Cableski. Van Lierop is met diverse vennootschappen actief in zowel Nederland als België. Al sinds jaar en dag hebben Twan en Theo hun boekhouding ondergebracht bij Accombis. “Bij financiële zaken is vertrouwen belangrijk.” 

Kun je iets vertellen over jullie bedrijf?

“Binnen onze holding is indoor skibaan Montana Snowcenter de bekendste naam. Vanuit Alta Cableski bouwen en exploiteren wij waterskibanen, zoals bijvoorbeeld bij Waterskicentrum de Kempervennen. Ook hebben we verschillende aquaparken – dat zijn eigenlijk drijvende hindernisbanen. Naast in Nederland zijn we ook in België actief met diverse vennootschappen.” 

Hoe is jullie relatie met Accombis tot stand gekomen? 

“Theo kent Ed Daniëls privé. Zo is onze samenwerking een hele tijd geleden al begonnen. Theo en ik vinden het allebei belangrijk dat je met je accountant een goede band hebt, zeker als het om de financiën gaat. Je moet op elkaar kunnen bouwen.” 

Welke werkzaamheden voert Accombis voor je uit? 

“Wij hebben onze boekhouding bij Accombis ondergebracht; dat wil zeggen, ze verzorgen onze loonadministratie en de relevante jaarstukken en de fiscale aangiftes. Ook ondersteunen ze ons met fiscaal en juridisch advies en met het verzamelen van de nodige stukken, zeker tijdens de coronacrisis. Wanneer wij stukken moeten aanleveren (bijvoorbeeld voor een steunmaatregel of voor de bank) zorgt Accombis ervoor dat die voldoen aan de regelgeving. Zo kunnen wij die stukken direct aanleveren.” 

Wat zijn je ervaringen met Unit4? 

“Online boekhouden met Unit4 werkt ontzettend makkelijk. Dagelijkse boekingen kunnen wij zelf verwerken dankzij een automatische koppeling met onze bank, die boekingen direct aan betalingen koppelt. Middels Basecone worden facturen automatisch ingelezen en doorgezet naar de boekhouding. In plaats van alles handmatig over typen hoef je alleen maar de ingelezen data te controleren.” 

Waarom hebben jullie voor Accombis gekozen? 

“Zoals ik al aangaf vind ik vertrouwen erg belangrijk. Daarnaast vind ik Accombis erg bereikbaar en toegankelijk; als ik een vraag heb en een specifieke medewerker wil spreken, dan krijg ik die persoon ook snel te spreken wanneer ik bel. Accombis is een volwaardig accountantskantoor dat alles in huis heeft waar een ondernemer over moet kunnen beschikken. Daarnaast is Accombis een prettige sparringpartner die ondernemers van A tot Z ondersteunt. Ik ben zeer tevreden over Accombis; ik hoop nog vele jaren zaken met ze te kunnen doen.”