Op dinsdag 29 oktober organiseerden wij de bijeenkomst ‘Het digitaliseren van je administratie’ bij ons op kantoor in Bladel. Ruim 25 relaties voor wie wij periodiek de administratie verwerken kregen deze avond alle ins en outs te horen over digitaal boekhouden met de software van Unit4.

De mogelijkheden van Unit4

Unit4 is de software waarmee wij werken als het gaat om digitaal boekhouden. Dit programma biedt tal van mogelijkheden voor jou als gebruiker en ook voor ons als jouw accountant. Efficiënt, snel en altijd beschikbaar. Toch is het voor een beginnend gebruiker soms lastig om alle mogelijkheden van deze software te overzien. Daarom besloten we een informatieavond te organiseren waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod kwamen:

  • Het gebruik van een zogenaamde scan-en-herkensoftware voor het digitaal verwerken en archiveren van de inkoopfacturen met behulp van Basecone;
  • Inzicht krijgen en behouden van de financiële ontwikkelingen binnen je bedrijf met behulp van de Management Monitor van Unit4;
  • De mogelijkheden om verkoopfacturen op te stellen, het herinneren en aanmanen van niet-betaalde verkoopfacturen en het betalen van inkoopfacturen middels de Management Monitor.